Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.08.2019
DOVOLENÁ
Milé zákaznice, v době od 12.8. do 14.8.2019 nebudou z důvodů dovolené rozesílání balíčky. Znovu posílat začnu zase ve čtvrtek 15.8.2019. Fotonávody... číst celé
07.08.2019
NADSTAVBA fotonávodu - dámská ledvinka
Upravená dámská ledvinka aneb taštička k připnutí na nosítko, aby měla maminka vždy mobil a kapesníčky po ruce, když ponese dítě (foto s nosítkem za... číst celé
25.07.2019
Opět jeden fotoNÁVOD ZDARMA!
Opět byl přidán jeden fotonávod ZDARMA. Bleskové šití, na které využijete zbytky látek a hotovo máte do půl hoďky.Mincovka může posloužit jako dro... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

RADY & TIPY k vydaným fotonávodům

Ryze sportovní ledvinka
29.07.2019
Ryze sportovní ledvinka
Šila jsem na přání sportovní ledvinku a ráda se s vámi podělím o pár tipů. číst celé
Jak jednoduše docílit správného umístění vzoru na látce při překreslování střihu
19.07.2019
Jak jednoduše docílit správného umístění vzoru na látce při překreslování střihu
Pokud míváte problém s umístěním vzoru na hotovém výrobku, přečtěte si tento článek. Třeba vás posune zase o kousek dál. číst celé
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
08.07.2019
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
Rady a tipy, jak zvětšit střih na kabelku Anetku, na co si dát při zvětšování pozor a o kolik % zvětšit. číst celé
Kabelka Valerie z koženky SKY & AIR
25.06.2019
Kabelka Valerie z koženky SKY & AIR
V Tenatexu prodávají krásnou autokoženku SKY & AIR. Od jedné barvy je vždy jedna perforovaná, druhá klasická. V podstatě dokonalá kombinace na kabelky... číst celé
Copyright © 2019, AMA_tér
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.