Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NOVINKY z blogu
09.10.2019
Jak zmenšit papírový střih o ŠP
Jak si jednoduše zmenšit papírový střih o švový přídavek bez pomocí pravítka a tužky. číst celé
24.09.2019
Jak si usnadnit šití popruhů
Znáte patky s vodičem nebo magnetické vodiče? Obojí vám velmi usnadní práci při šití popruhů nebo třeba při prošívání horního okraje kabelky. číst celé
11.09.2019
Čím nahradit teflonovou patku
Teflonové patky, válečkové nebo kráčející jsou dobrým pomocníkem při šití z koženky, kůže, igelitu, kočárkoviny, tkaniny s PU zátěrem a HF úpravou (ba... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. ...................VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
...................VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

RADY & TIPY k vydaným fotonávodům

Jak zmenšit papírový střih o ŠP
09.10.2019
Jak zmenšit papírový střih o ŠP
Jak si jednoduše zmenšit papírový střih o švový přídavek bez pomocí pravítka a tužky. číst celé
Jak si usnadnit šití popruhů
24.09.2019
Jak si usnadnit šití popruhů
Znáte patky s vodičem nebo magnetické vodiče? Obojí vám velmi usnadní práci při šití popruhů nebo třeba při prošívání horního okraje kabelky. číst celé
Čím nahradit teflonovou patku
11.09.2019
Čím nahradit teflonovou patku
Teflonové patky, válečkové nebo kráčející jsou dobrým pomocníkem při šití z koženky, kůže, igelitu, kočárkoviny, tkaniny s PU zátěrem a HF úpravou (ba... číst celé
Ryze sportovní ledvinka
29.07.2019
Ryze sportovní ledvinka
Šila jsem na přání sportovní ledvinku a ráda se s vámi podělím o pár tipů. číst celé
Copyright © 2019, AMA_tér
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.