Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.08.2019
DOVOLENÁ
Milé zákaznice, v době od 12.8. do 14.8.2019 nebudou z důvodů dovolené rozesílání balíčky. Znovu posílat začnu zase ve čtvrtek 15.8.2019. Fotonávody... číst celé
07.08.2019
NADSTAVBA fotonávodu - dámská ledvinka
Upravená dámská ledvinka aneb taštička k připnutí na nosítko, aby měla maminka vždy mobil a kapesníčky po ruce, když ponese dítě (foto s nosítkem za... číst celé
25.07.2019
Opět jeden fotoNÁVOD ZDARMA!
Opět byl přidán jeden fotonávod ZDARMA. Bleskové šití, na které využijete zbytky látek a hotovo máte do půl hoďky.Mincovka může posloužit jako dro... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. Zpracování osobních údajů pro účely funkce Live chat
Zpracování osobních údajů pro účely funkce Live chat
  1. Provozovatel e-shopu http://www.ama-ter.cz (dále jen "prodávající" nebo "správce") Lucie Jeřábková, Veřovice č.p. 171, 742 73 Veřovice, IČ: 88524914. Podniká dle živnostenského oprávnění vydaného dne 30.01.2012 živnostenským úřadem ve Frenštátě pod Radhoštěm, číslo jednací 380407/U2012/194/HYK, zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen Nařízení), následující osobní údaje:

    • jméno
    • emailovou adresu
    • text zprávy
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • poskytnutí zákaznické podpory
  3. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány po dobu 3 měsíců a to za účelem:

    • jednání o budoucí kupní smlouvě
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Live chat - Smartsupp.com, s.r.o., IČ 03668681
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • kontaktovat nás zasláním žádosti o výmaz vašich osobních údajů na ama-ter@email.cz. Toto bude mít za následek odstranění historie chatu z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

RADY & TIPY k vydaným fotonávodům

Ryze sportovní ledvinka
29.07.2019
Ryze sportovní ledvinka
Šila jsem na přání sportovní ledvinku a ráda se s vámi podělím o pár tipů. číst celé
Jak jednoduše docílit správného umístění vzoru na látce při překreslování střihu
19.07.2019
Jak jednoduše docílit správného umístění vzoru na látce při překreslování střihu
Pokud míváte problém s umístěním vzoru na hotovém výrobku, přečtěte si tento článek. Třeba vás posune zase o kousek dál. číst celé
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
08.07.2019
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
Rady a tipy, jak zvětšit střih na kabelku Anetku, na co si dát při zvětšování pozor a o kolik % zvětšit. číst celé
Kabelka Valerie z koženky SKY & AIR
25.06.2019
Kabelka Valerie z koženky SKY & AIR
V Tenatexu prodávají krásnou autokoženku SKY & AIR. Od jedné barvy je vždy jedna perforovaná, druhá klasická. V podstatě dokonalá kombinace na kabelky... číst celé
Copyright © 2019, AMA_tér
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.