Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NOVINKY z blogu
12.01.2020
Zmenšená peněženka Lenny
Peněženka Lenny zmenšená na šířku o 6,5cm. číst celé
28.11.2019
Kroužek z gumy na dlouhé popruhy
Spousta z vás tuto malou vychytávku určitě zná a kdo ne, třeba se mu bude hodit. Navléká se na popruhy batohů, aby dlouhé volné konce jen tak nevisely... číst celé
09.10.2019
Jak zmenšit papírový střih o ŠP
Jak si jednoduše zmenšit papírový střih o švový přídavek bez pomocí pravítka a tužky. číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Zpracování osobních údajů pro účely funkce Live chat
Zpracování osobních údajů pro účely funkce Live chat
  1. Provozovatel e-shopu http://www.ama-ter.cz (dále jen "prodávající" nebo "správce") Lucie Jeřábková, Veřovice č.p. 171, 742 73 Veřovice, IČ: 88524914. Podniká dle živnostenského oprávnění vydaného dne 30.01.2012 živnostenským úřadem ve Frenštátě pod Radhoštěm, číslo jednací 380407/U2012/194/HYK, zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen Nařízení), následující osobní údaje:

    • jméno
    • emailovou adresu
    • text zprávy
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • poskytnutí zákaznické podpory
  3. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány po dobu 3 měsíců a to za účelem:

    • jednání o budoucí kupní smlouvě
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Live chat - Smartsupp.com, s.r.o., IČ 03668681
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • kontaktovat nás zasláním žádosti o výmaz vašich osobních údajů na ama-ter@email.cz. Toto bude mít za následek odstranění historie chatu z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

RADY & TIPY k vydaným fotonávodům

Zmenšená peněženka Lenny
12.01.2020
Zmenšená peněženka Lenny
Peněženka Lenny zmenšená na šířku o 6,5cm. číst celé
Kroužek z gumy na dlouhé popruhy
28.11.2019
Kroužek z gumy na dlouhé popruhy
Spousta z vás tuto malou vychytávku určitě zná a kdo ne, třeba se mu bude hodit. Navléká se na popruhy batohů, aby dlouhé volné konce jen tak nevisely... číst celé
Jak zmenšit papírový střih o ŠP
09.10.2019
Jak zmenšit papírový střih o ŠP
Jak si jednoduše zmenšit papírový střih o švový přídavek bez pomocí pravítka a tužky. číst celé
Jak si usnadnit šití popruhů
24.09.2019
Jak si usnadnit šití popruhů
Znáte patky s vodičem nebo magnetické vodiče? Obojí vám velmi usnadní práci při šití popruhů nebo třeba při prošívání horního okraje kabelky. číst celé
Copyright © 2019, AMA_tér
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.