Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.07.2019
Nový fotoNÁVOD na dámskou ledvinku již v prodeji!
Dnes se mi podařilo návod na ledvinku zdárně dokončit a střihy převést do elektronické podoby. Vše ještě čeká na korekci textu, ale návod už od této ... číst celé
11.06.2019
Červnová akční nabídka
Chystáte se na dovolenou a ještě nemáte plážovou tašku? Co třeba si ušít tuto? K zakoupenému fotonávodu vám pak ZDARMA zašlu nadstavbu "Jak ušít a... číst celé
07.06.2019
16. výstava PATCHWORK FULNEK
Pokud ještě nemáte plány na víkend a rády šijete, zavítejte do Fulneku na již 16. výstavu PATCHWORKU. Čekat vás bude několik expozic, prodejní část ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

RADY & TIPY k vydaným fotonávodům

Jak jednoduše docílit správného umístění vzoru na látce při překreslování střihu
19.07.2019
Jak jednoduše docílit správného umístění vzoru na látce při překreslování střihu
Pokud míváte problém s umístěním vzoru na hotovém výrobku, přečtěte si tento článek. Třeba vás posune zase o kousek dál. číst celé
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
08.07.2019
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
Rady a tipy, jak zvětšit střih na kabelku Anetku, na co si dát při zvětšování pozor a o kolik % zvětšit. číst celé
Kabelka Valerie z koženky SKY & AIR
25.06.2019
Kabelka Valerie z koženky SKY & AIR
V Tenatexu prodávají krásnou autokoženku SKY & AIR. Od jedné barvy je vždy jedna perforovaná, druhá klasická. V podstatě dokonalá kombinace na kabelky... číst celé
Jak ušít peněženku Lenny z koženky
05.06.2019
Jak ušít peněženku Lenny z koženky
Peněženku Lenny z čalounické koženky doporučuji šít na průmyslovém šicím stroji. Domácí stroj bych koženkou netrápila a zůstala raději u verze z kočár... číst celé
Copyright © 2019, AMA_tér
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.