Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.09.2019
NOVINKA mezi fotonávody!
Tentokrát jsem si pro vás připravila fotonávod na obědovou tašku. Může se vám hodit, pokud si nosíte oběd do práce v krabičkách nebo cestujete na do... číst celé
08.08.2019
DOVOLENÁ
Milé zákaznice, v době od 12.8. do 14.8.2019 nebudou z důvodů dovolené rozesílání balíčky. Znovu posílat začnu zase ve čtvrtek 15.8.2019. Fotonávody... číst celé
07.08.2019
NADSTAVBA fotonávodu - dámská ledvinka
Upravená dámská ledvinka aneb taštička k připnutí na nosítko, aby měla maminka vždy mobil a kapesníčky po ruce, když ponese dítě (foto s nosítkem za... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.ama-ter.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.ama-ter.cz

1. Provozovatel e-shopu http://www.ama-ter.cz (dále jen "prodávající") Lucie Jeřábková, Veřovice č.p. 171, 742 73 Veřovice, IČ: 88524914. Podniká dle živnostenského oprávnění vydaného dne 30.01.2012 živnostenským úřadem ve Frenštátě pod Radhoštěm, číslo jednací 380407/U2012/194/HYK (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • IČ, DIČ
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • fakturační a dodací adresu/sídlo
  • údaje spojené s platbou

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi kupujícím a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Na e-mailovou adresu mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, neboť tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit. E-mailová adresa bude za tímto účelem prodejcem zpracovávána po dobu 3 let od posledního užití služby.

4. Prodejce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují zpracovatelé, kterými jsou:

  • poskytovatel služby e-shop - Golemos s.r.o., IČ 05208777
  • poskytovatelé poštovních služeb - Česká pošta, s.p., IČ 47114983 a Zásilkovna s.r.o., IČ 28408306
  • poskytovatel emailové služby - Seznam.cz, a.s., IČ 26168685
  • zpracování účetní a mzdové agendy - externí účetní
  • a případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době poskytovatel nevyužívá.

5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ama-ter@email.cz.

6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ama-ter.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • základní funkčnosti webových stránek

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • poskytovatelem služby Live Chat, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681

7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

RADY & TIPY k vydaným fotonávodům

Čím nahradit teflonovou patku
11.09.2019
Čím nahradit teflonovou patku
Teflonové patky, válečkové nebo kráčející jsou dobrým pomocníkem při šití z koženky, kůže, igelitu, kočárkoviny, tkaniny s PU zátěrem a HF úpravou (ba... číst celé
Ryze sportovní ledvinka
29.07.2019
Ryze sportovní ledvinka
Šila jsem na přání sportovní ledvinku a ráda se s vámi podělím o pár tipů. číst celé
Jak správně umístit střih na látku se vzorem
19.07.2019
Jak správně umístit střih na látku se vzorem
Pokud míváte problém s umístěním vzoru na hotovém výrobku, přečtěte si tento článek. Třeba vás posune zase o kousek dál. číst celé
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
08.07.2019
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
Rady a tipy, jak zvětšit střih na kabelku Anetku, na co si dát při zvětšování pozor a o kolik % zvětšit. číst celé
Copyright © 2019, AMA_tér
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.