Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.09.2019
NOVINKA mezi fotonávody!
Tentokrát jsem si pro vás připravila fotonávod na obědovou tašku. Může se vám hodit, pokud si nosíte oběd do práce v krabičkách nebo cestujete na do... číst celé
08.08.2019
DOVOLENÁ
Milé zákaznice, v době od 12.8. do 14.8.2019 nebudou z důvodů dovolené rozesílání balíčky. Znovu posílat začnu zase ve čtvrtek 15.8.2019. Fotonávody... číst celé
07.08.2019
NADSTAVBA fotonávodu - dámská ledvinka
Upravená dámská ledvinka aneb taštička k připnutí na nosítko, aby měla maminka vždy mobil a kapesníčky po ruce, když ponese dítě (foto s nosítkem za... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
VZOR - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

RADY & TIPY k vydaným fotonávodům

Čím nahradit teflonovou patku
11.09.2019
Čím nahradit teflonovou patku
Teflonové patky, válečkové nebo kráčející jsou dobrým pomocníkem při šití z koženky, kůže, igelitu, kočárkoviny, tkaniny s PU zátěrem a HF úpravou (ba... číst celé
Ryze sportovní ledvinka
29.07.2019
Ryze sportovní ledvinka
Šila jsem na přání sportovní ledvinku a ráda se s vámi podělím o pár tipů. číst celé
Jak správně umístit střih na látku se vzorem
19.07.2019
Jak správně umístit střih na látku se vzorem
Pokud míváte problém s umístěním vzoru na hotovém výrobku, přečtěte si tento článek. Třeba vás posune zase o kousek dál. číst celé
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
08.07.2019
Jak zvětšit střih na kabelku Anetku
Rady a tipy, jak zvětšit střih na kabelku Anetku, na co si dát při zvětšování pozor a o kolik % zvětšit. číst celé
Copyright © 2019, AMA_tér
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.